Garage planner

Uw afspraak

  • Beperkt beschikbaar
  • Beschikbaar
  • Niet beschikbaar

Door tegelijk een periodieke onderhoudsbeurt uit te voeren heeft u niet alleen de zekerheid dat uw auto optimaal blijft functioneren maar is de APK zelfs geheel gratis bij onderhoud.

Een kleine onderhoudsbeurt voor uw auto. Wij verversen dan de olie en controleren meer dan twintig belangrijke onderdelen. Zo bent u weer snel en veilig op weg.

Werkzaamheden invullen in vrije veld

Grote onderhoudsbeurt voor alle merken en typen auto’s. Wij controleren uw auto tijdens de grote onderhoudsbeurt op 95 essentiële punten. Daarnaast vullen wij de vloeistoffen bij en vervangen diverse filters. Aan de hand van een uitgebreid inspectieformulier bepalen we nauwkeurig de staat van uw auto.

Tijdens een aircoservicebeurt verversen we het koudemiddel. Dat koudemiddel is essentieel voor een goede werking van de airco.

Daalt de temperatuur tot onder de 8 graden is het te adviseren om winterbanden te monteren! Een winterband halveert de remweg bij sneeuw tot wel 50%. In diverse landen zijn winterbanden verplicht!

Vermijd ernstige schade aan uw motor en laat de distributieriem van uw auto tijdig vervangen.

Heeft u het gevoel dat de airco niet meer koud wordt dan kan dit komen door te weinig koudemiddel. Vindt u dat de ventilatie stinkt dan kunnen we dit behandelen tegen bacteriegroei. Graag goed de reden van controle omschrijven zodat we u goed van dienst kunnen zijn !

Is uw auto klaar voor uw wintersportvakantie? Laat u niet verrassen en plan een wintercheck in.

Is uw auto al klaar voor de zomer? Rijdt u deze zomer veel kilometers naar uw vakantiebestemming, zorg dan dat uw auto daar klaar voor is

Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema

Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema plus apk

Toon alle werkzaamheden

Voertuiggegevens

Contactgegevens

Op dit e-mailadres ontvangt u een kopie van het verstuurde formulier.